Fa casa ta mai atragatoare si o vei vinde mai repede la pretul pe care il doresti

Fa casa ta mai atragatoare si o vei vinde mai repede la pretul pe care il doresti

Fiecare persoana care vrea sa vanda un apartament doreste doua lucruri: o vanzare rapida la cel mai mare pret posibil. Nici una dintre aceste dorinte nu sunt rezonabile, dar pentru a atinge aceste obiective, va trebui sa faceti cateva lucruri in plus, pentru a face mai atractiv apartamentul, fata de concurenta dumneavoastra cu apartamente asemanatoare ca si numar de camere, tip si gama de preț.

 

In primul rand, uita-te la fatada blocului, la intararea in bloc, scara, lifturi, deoarece asta e ceea ce potentialii cumparatori vor vedea mai întai. Daca ati cumparat vreodata un apartament, stii ca nu ai luat in considerare un apartament doar pentru ca blocul arata ponosit si neingrijit din strada. E doar un capriciu al naturii umane, care face o persoana sa creada ca, daca o casa arata rau din stradă, acesta va arata la fel de rau pe interior, asa ca nu lasa casa ta sa faca o impresie negativa la exterior.

 

Faptul ca in fata blocului exista un parculet de joaca, parcare si mai multa verdeata reprezinta un real avantaj de a obtine un pret mult mai bun fata de alt imobil situat in aceeasi zona.

 

Alte crieterii esentiale pentru un client imobiliar sunt si acelea ca in apropiere se afla gradinite, scoli, supermaketuri, hipermargeturi si transport in comun. 

 

Asigurați-va ca usa de la intrare creeaza un sentiment cald, primitor. In cazul in care are nevoie de un strat de vopsea, o fac. Lavabilul este ieftin, iar recompensele vor fi pe masura efortului.

 

Un apartament curat, aranjat si o mana de lavabil poate face diferenta. Ochiul critic al unui client cu pretentii nu va ierta niciodata astfel de scapari si va fii tentat sa negocieze sau sa nu ia in considerare oferta dumneavoastra imobiliara.

 

Daca in apartamentul pe care il vindeti, atunci cand intra clientul simte un miros de curat, fresh, acest luctru va spune multe despre cei care ingrijesc si gospodaresc acel apartament, de felul omului si implicit ii va face placere sa faca o tranzactie imobiliara cu dumneavoastra.

 

Desigur, restul de camere de interior trebuie sa fie ingrijite, curate, si ordonate pentru a le face sa para mai mari si mai atragatoare. Din nou, in cazul in care lavabilul este necesar pentru a lumina o camera, faceti-o, folosind culori dovedite ca atrag profilul cumparatorului. In cazul in care cumparatorii doresc sa le schimbe, asta este, dar vrei fiecare camera din casa ta sa faca o impresie favorabilă de la bun inceput.

 

Mereu o sa spun ca daca vrei sa vinzi un apartament trebuie sa investesti putin in el pentru a fii o reala placere pentru potentialii cumparatori sa ii calce pragul.

 

Autor: Dragos Popescu

Firma: FPC IMOBILIARE