Apartamente pentru tineri casatoriti

Apartamente pentru tineri casatoriti

Nimic nu e mai frumos decat momentul in care un cuplu decide sa isi uneasca destinul printr-o casatorie. Acest lucru simbolizeaza momentul in care cei doi pleaca in viata pe acelasi drum comun fiind mereu un suport unul pentru celalalt.

Orice cuplu doreste sa fie independent, mai ales doi tineri casatoriti, din acest motiv foarte multi aleg ca acest moment sa coincida si cu alegerea unui imobil care sa simbolizeze caminul lor pentru o vreme.

Acesta este momentul in acre trebuie sa se decida asupra unor aspecte importatnte in ceea ce priveste apartamentul pe care doresc sa il achizitioneze:

  1. Un prim aspect se refera la capacitatea lor financiara si la posibilitatile reale de a face un credit ipotecar in vederea achizitionarii unui apratament. Creditul poate fii unul ipotecar in lei sau in euro, pot opta pentru un credit prima casa, foarte mediatizat, pot opta chiar si pentru rate la un dezvoltator, posibiliati exista, mai multe va poate spune un broker de credite sau un full broker.
  2. Un alt aspect il constituie preturile dictate de trendul pietei imobiliare. Acest lucru poate limita un cuplu de tineri casatoriti de a-si cumpara apartamentul visurilor si ii pune in situatia de a face un compromis, compromis de la zona, suprafata, etaj, tip al imobilului, grad de confort al imobilului si asa mai departe.
  3. Poti alege in functie de posibilitati un partament pe care sa il tii toata viata sau poti alege un apartament de monent pe care sa il vinzi in momentul in care exista schimbari in viata cuplului cum ar fii un nou membru in familie.
  4. Zona conteaza foarte mult,deoarece o zona linistita si cu un factor de protectie mai mare face un camin sa fie mai stabil.
  5. Blocul unde vreti apartamentul sa fie unul construit de calitate, nou sau mai vechi,.Aceste informatii va confera o imagine asupra gradului de seismicitate la care va rezista, reprezentand gradul de siguranta si confort de care veti dispune.

Aceste lucruri tin foarte mult de pretul la care se va vinde un imobil care indeplineste aceste calitati.

Daca aveti o situatie buna materiala sa faceti rabat la o astfel de investitie care se face pe termen mediu si lung ar fii o nebunie.

Alegerile unui cuplu tanar casatorit in ceea ce priveste imobilul ce va deveni caminul lor sunt foarte importante. Pentru a va usura munca recomandam sa colaborati cu consultanti imobiliari sau brokeri imobiliari, experienta lor va va ajuta sa faceti niste alegeri care sa faca diferenta pe tot parcursul vietii in acel imobil. Va recomandam totusi sa fiti vigilenti cu ce agenti imobiliari lucrati si ce fel de contracte semnati. Oricum suntem pro agentii imobiliare, consultanti si pro semnarea contractelor cu acestia dar si cu stabilirea clauzelor contractuale.

Sursa: wiki-imobiliare.ro